010-4294600 

Tabara is een horeca groothandel en al sinds 1986 een grote speler. Vanuit Rotterdam bedient Tabara snel en correct horeca zaken in heel Nederland. Het assortiment bestaat uit shoarmavlees, pizzabenodigdheden, verpakkingen en horeca apparatuur. Alles wat hierbij hoort wordt ook geleverd, denk bijvoorbeeld aan frisdrank of een grillreiniger. Kortom: Tabara levert een totaal assortiment, voor alles wat u nodig heeft kunt u bij ons terecht. Bij Tabara staan service en kwaliteit voorop. We zorgen ervoor dat de bestellingen op tijd en op de juiste manier aan onze klanten geleverd worden.

Tabara is bij de oprichting begonnen als producent van shoarmavlees, inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid en voorzien we een hele horecatak van verse ingrediënten en dranken. We leveren aan döner en shoarma restaurants, maar ook pizzeria's kunnen op ons rekenen.

Shoarma en döner van hoge kwaliteit
De shoarma die we leveren wordt door Tabara zelf verwerkt. Dit betekent dat we niet afhankelijk zijn van andere producenten en dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. De döner die we leveren wordt door een familie bedrijf geproduceerd, hier hebben wij goede banden mee en ook hier houden we de kwaliteit van de producten goed in de gaten.

Totaalleverancier Tabara
Tabara is een totaalleverancier. Dit betekent dat we alles leveren wat nodig is voor uw horecazaak. Naast verse producten leveren we ook bakjes en ander verpakkingsmateriaal. Maar ook voor hoogwaardige apparatuur kunt u bij ons terecht. We leveren donergrills, pizza ovens en alle andere zaken die u nodig heeft om van uw horeca onderneming een succes te maken.

Kies voor het gemak van één leverancier en bestel alles wat u nodig heeft bij Tabara. Zo hoeft u maar met een leverancier contact te houden en weet u zeker dat u uw producten altijd op tijd binnen heeft. Uw bestelling kunt u 24 uur per dag inspreken op ons antwoordapparaat. Tabara draagt er dan zorg voor dat de bestelde producten zo snel mogelijk geleverd worden.

Scherpe en eerlijke prijzen
Tabara hanteert scherpe prijzen, daarnaast zijn er altijd acties waar u van kunt profiteren. Tabara staat garant voor eerlijk zaken doen tegen een eerlijke prijs. U krijgt kwaliteitsproducten voor uw geld en zult nooit teleurgesteld zijn.

Bekijk het uitgebreide assortiment op de website en bestel direct wat u nodig heeft. Kies voor de zekerheid van een betrouwbare leverancier, zo weet u zeker dat alles wat u bestelt snel geleverd wordt, en hoeft u nooit 'nee' te verkopen aan uw klanten.

Adres:
Waalhaven n.z. 45 - 47
3087 BJ Rotterdam
Tel: 010-4294600
Fax: 010-4293455
Totaalleverancier Tabara Tabara is een totaalleverancier. Dit betekent dat we alles leveren wat nodig is voor uw horecazaak.
Naast verse producten leveren we ook bakjes en ander verpakkingsmateriaal.
Maar ook voor0hoogwaardige apparatuur kunt u bij ons terecht. We leveren donergrills, pizza ovens en alle
andere zaken die u nodig heeft om van uw horeca onderneming een succes te maken.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.